fredag den 20. april 2012

wok med kylling og kokosmælk

Jeg fik desværre ikke taget et billede af denne opskrift (fesent. i know)

Jeg har ikke brugt nogle deciderede "mål" for hvor meget af hvert, jeg tog den bare på gefühl, og det synes jeg også det handler om, når man laver wok, for det er forskelligt fra person til person, hvad man vil have mere af end andet. :)

Pasta - jeg brugte spinatpasta
Kylling
Kokosmælk - jeg brugte en dåse kokosmælk.
Rød peberfrugt - jeg brugte en hel peberfrugt
Rød chili - jeg brugte en halv chili
Karry - jeg brugte 3 tsk. karry
Salt & peber 
Broccoli - jeg brugte en hel broccoli
Bambusskud - jeg brugte en dåse bambusskud
Champignon - jeg brugte en halv pakke champignon.
Gulerødder - jeg brugte 4-5 store gulerødder
Evt. lidt vand.



  1. Start med at brune kyllingen.
  2. Tilsæt kokosmælk og karry
  3. Herefter tilsættes peberfrugten, chilien, brocoli, bambusskud, champignon og gulerødder. Bland ingredienserne. (gulerødderne skal ikke koges inden.)
  4. Smag "sovsen" til med salt og peber, og evt. karry. Hvis man vil have mere "sovs" så kan man tilsætte noget vand eller mere kokosmælk.
  5. imens wokken simrer og bliver varm, koges pastaerne

jeg lavede denne ret til 4 personer, og der var rigeligt. Så man behøver selvfølgelig ikke bruge SÅ meget af ingredienserne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar